Welke bank past het beste in jouw kamer?

Moet u binnenkort een nieuwe bank kopen, maar komt u er niet helemaal uit? Tegenwoordig is de markt gevuld met verschillende soorten meubels! De bank geeft zet de toon voor de hele stijl van de kamer. Het is heel moeilijk om te beslissen welk type bank harmonieus bij uw ruimte past. Maar het is nog moeilijker om de producent of de winkelier uit te leggen waar u naar op zoek bent. In dit artikel hebben we 5 veel voorkomende bank soorten op een rijtje gezet. Met styling tips voor uw interieur zodat uw kamer een mooi geheel wordt.

De tijdloze Mid-Century

Gekenmerkt door een strakke, rechthoekige vorm, getufte rug- en zitkussens en massieve, houten poten, de Mid Century bank. Mid Century sofa’s staan ​​altijd op hoge poten, dus het ziet er licht en verheven uit. Het heeft een eenvoudig silhouet. Hedendaagse banken uit het midden van de eeuw kunnen een minimale kromming van het gebied met armsteunen hebben. Deze bank past perfect voor een minimalistisch en eigentijds interieur.

De English Roll Arm

De ronde armen bepalen deze stijl van de bank, waarvan de losse kussens aan de onderkant het een supercomfortabele keuze maken. De achterkant van de stoel is meestal strak – wat betekent dat de kussens niet verwijderbaar zijn. De vorm is zeer veelzijdig; veel verschillende soorten meubels werken goed met de Engelse rolarm.

De elegante Camelback

De Camelback is een geweldige keuze voor fans van traditionele styling. De bank is toepasselijk vernoemd naar zijn gebogen rug en heeft verschillende stijlen – één of twee bulten en nauwelijks gebogen rug. Het is een traditionele stijl die een elegante look creëert in elk huis.

De veelzijdige Lawson

Het grootste verschil tussen English Roll Arm en Lawson is dat rugkussens van de Lawson niet aan het frame zijn bevestigd. Een rechthoekige of “track” -arm kan uw keuze zijn voor een stedelijke loft en een kleine gerolde of sokarm voor een meer traditionele of cottage-achtige woning

De verfijnde Chesterfield

De eenvoudigste manier om te weten of de bank in kwestie een Chesterfield is? De knopen/nagels die zorgen voor het patroon in de bank. De armen van de bank zijn gerold en hebben dezelfde hoogte als de achterkant. Vaak gemaakt van leer, het is het soort stuk dat je zou verwachten in een verfijnde bibliotheek.

Een bank soort die we in dit lijstje niet genoemd hebben, maar die misschien perfect zijn voor uw woning: hoekbanken. Hoekbanken zijn vaak compacter en hebben groot comfort. Ideaal voor kleinere en knusse appartementen.

DesignDeer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Partners - Linkpartners worden?