Wat is The pretty dress company?

The pretty dress company is een winkel die is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, wegens groot succes is er ook een webshop. In de winkel en op de webshop vind je de perfecte jurk. In deze winkel vind je retro jurken in alle mogelijke stijlen, maten en kleuren waardoor ze geschikt zijn voor allerhande soorten evenementen.

Voordelen van The pretty dress company

De naam zegt het zelf, deze shop loopt over van mooie jurken, je vindt er verschillende soorten jurken, ook exclusieve jurken die je enkel op de webshop kan vinden en niet in de winkel. De jurken zijn perfect qua prijs -kwaliteit, ze zijn niet duurder dan de jurken die je in Belgiƫ zou kopen en ze zijn niet zoveel voorkomend, perfect voor op een gala evenement. De meeste winkel uit het Verenigd Koninkrijk verzenden geen pakketten naar de BENELUX, The pretty dress company doet dit wel, hiervoor worden verzendingskosten aangerekend maar dat is het meer dan waard. Omdat het een webshop is kan je de jurken natuurlijk niet passen, dat is geen probleem want The pretty dress company heeft een return policy. Op deze manier kun je je droomjurk bestellen, eventueel in meerdere maten zodat de juiste er zeker tussen zit en op die manier kan je de jurken die te groot of te klein zijn zonder problemen terugsturen.

De verschillende stijlen

Natuurlijk draagt niet iedereen even graag een klassieke jurk met een grote hoeveelheid kant of ruches. Ook dit is geen probleem, bij The pretty dress company vind je verschillende jurken of jumpsuits in verschillende stijlen. Je vindt er alles, van maagdelijk witte jurken tot stoere zwarte jumpsuits die volledig aansluiten bij de dresscode van je evenement. Of je nu naar een galabal moet of je hebt een trouwjurk nodig, hier vind je het allemaal. Je kan te allen tijde contact opnemen met The pretty dress company zodat zij je van op een afstand professioneel advies kunnen geven over de jurk die jij zoekt.

De webshop

Op de webshop vind je alles wat je nodig hebt, je vindt er de verschillende collecties, kortingen, contactgegevens en de afspraken voor verzending en retour. Bij iedere jurk staan duidelijke foto’s van de modellen met de productinformatie en de beschikbare maten. Op die manier vind je de perfecte jurk voor jouw gelegenheid. Neem zeker eens een kijkje op www.theprettydresscompany.com

DesignDeer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Partners - Linkpartners worden?