Montis meubelen

Wil je jouw interieur een make-over geven en ben je groot fan van het merk Montis? Dan ben je bij Kok Wooncenter aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een groot aanbod Montis meubelen. Door een of meerdere meubelstukken van het merk Montis aan te schaffen, kun je jouw interieur een hele andere uitstraling en sfeer geven.

Over het merk Montis

Montis is een speels en eigentijds merk, dat al jaren gespecialiseerd is in het produceren en verkopen van topkwaliteit design meubelen. De collectie van het Nederlandse merk is erg uitgebreid en bestaat uit standaard meubelen, maar ook uit meubels van gerenommeerde ontwerpers. Denk hierbij aan Gijs Papavoine, Niels Bendtsen en Gerard van den Berg. Ook heeft het merk meubels ontworpen in samenwerking met Studio Job: een nieuwkomer in de Nederlandse designmarkt.

Alle meubelen van het merk Montis zijn van uitstekende kwaliteit. Dit is wel zo prettig, want dit betekent dat je jaren plezier hebt van de meubels die je van dit merk koopt. Een investering in Montis meubelen zie je dan ook jaren terug in jouw stijlvolle interieur.

Montis meubelen kopen bij Kok Wooncenter

Montis meubelen introduceert regelmatig een nieuwe collectie met gloednieuwe items. Hierdoor heeft Kok Wooncenter door de jaren heen een groot assortiment Montis meubelen opgebouwd. Wat voor meubel je ook zoekt om jouw interieur een andere uitstraling en sfeer te geven: de kans is groot dat je dit meubel van het merk Montis aan kunt schaffen, gewoon bij Kok Wooncenter.

Nieuwsgierig geworden? Bezoek onze winkel

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons grote assortiment Montis meubelen? Bezoek dan onze winkel en bewonder hier alle meubels van dit bekende merk. Tip: je kunt de Montis meubelen die Kok Wooncenter verkoopt, ook op de website bekijken.

DesignDeer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Partners - Linkpartners worden?