Jute vloerkleden in de Oosterse woonstijl

Vloerkleden, ze zijn er tegenwoordig in ontzettend veel kleuren, maten, vormen en materialen. Maar wij gaan even terug naar de basis. De basis waar een vloerkleed haar oorsprong vandaan heeft, het materiaal jute. Een jute vloerkleed is niet ouderwets, maar juist heel stijlvol en vooral heel erg sfeervol. Wij leggen je uit waarom een jute vloerkleed juist iets voor jouw interieur is!

Tijdloos en sfeervol

Het materiaal jute is tijdloos. Ieder jaar zien we jute weer terugkeren als trend in de woonwereld. De ene keer als woonaccessoire, de andere keer bij het meubilair. Er zijn zo ontzettend veel mogelijkheden met deze stof dat fabrikanten en gebruikers het materiaal niet los kunnen laten.

Kleurrijk voor ieder interieur

Beschikt je interieur over een heleboel kleuren en wil je net wat neutraals toevoegen om het geen kermis te laten worden? Dan is een neutrale jute vloerkleed de perfecte woonaccessoire om jouw huiskamer compleet te maken. Andersom kan het echter ook.

Beschikt je huiskamer over veel saaie kleuren, zoals bruin, zwart, wit of grijs? Dan kan er een kleurrijke jute vloerkleed worden toegevoegd om meer kleur toe te voegen aan de huiskamer, zie bovenstaande afbeelding. Jute is verre van saai en biedt zo veel mogelijkheden dat het een echte aanwinst is voor ieder interieur en iedere woonstijl.

Jute vloerkleden online kopen

Nu je precies weet wat een jute vloerkleed is, waar je deze voor kunt gebruiken en hoe veelzijdig een jute vloerkleed is, wil je deze natuurlijk direct online bestellen. Onze favoriete webwinkel voor jute vloerkleden is Merel in Wonderland. Hier kan je terecht voor talloze kleurrijke en neutrale jute kleden voor een goede prijs. Daarnaast helpen ze je graag met interieurtips en zijn ze weg van de oosterse woonstijl, net als wij!

DesignDeer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Partners - Linkpartners worden?