Fitness

Het is geen geheim dat tegenwoordig steeds meer jongeren overgewicht hebben, daardoor is fitness een erg belangrijk onderwerp op dit moment. Maar helaas gaat dit over het algemeen alleen met extremen. Of iemand sport helemáál niet, of iemand sport 7 dagen per week.

Soms is het alsof er voor fitness geen tussenweg is, iemand die 2 keer in de week sport zal namelijk nooit de resultaten kunnen krijgen van iemand die 7 dagen per week sport. Toch is het zo dat veel mensen het sporten bij af en toe laten. Het meest voorkomende gehalte zit waarschijnlijk tussen 1-3 dagen per week sporten. Dit kan van alles zijn, om te sporten hoef je niet direct 100kg te bankdrukken natuurlijk. Ook hoef je niet per se elke ochtend om 5 uur op te staan om een uur te gaan hardlopen. Sporten kan ook heel normaal zijn, zoals wanneer een kind bijvoorbeeld een half uurtje touwtjespringt. Ook kan het fietsen naar het werk als sport gezien worden, soms fiets je namelijk wel een uur per dag maar is dit gewoon heel alledaags voor jou.

Je hoeft dus geen bodybuilder te zijn om te zeggen dat je sport. Je hoeft ook geen professioneel olympisch sporter te zijn. Je kunt ook gewoon één keer in de week een boswandeling maken en van de natuur genieten terwijl je sportief bezig bent.

DesignDeer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Partners - Linkpartners worden?