Drukwerk Groningen – Zelfklevende etiketten

Met zelfklevende etiketten laat je als bedrijf jouw producten nog meer opvallen. Etiketten zijn er tegenwoordig in veel verschillende soorten, maten en materialen te verkrijgen. Je kunt ze zelf bedrukken met een labelprinter, of ze alvast laten bedrukken door een drukwerkspecialist. Op deze manier heb je gegarandeerd professionele labels.

Je komt zelfklevende labels vaker tegen dan je denkt. Zo zie je ze tijdens het boodschappen op alle verschillende producten doen en tijdens het bezoeken van het tuincentrum, maar ook op je werkplek. Zo zie je ze in de industriële sector veel voorbijkomen op gereedschap en machines. 

Woman Shopping

Waarom zelfklevende etiketten gebruiken?

Je kunt zelfklevende etiketten volledig naar eigen wens laten maken. Ze geven jouw bedrijf een professionele uitstraling en op deze manier de huisstijl van je bedrijf laten zien. Hiernaast kun je labels ook voor praktische zaken gebruiken. Je kunt zelfklevende etiketten voor veel verschillende redenen gebruiken, bijvoorbeeld:

 • Extra productinformatie geven. Zo kun je er onder ander de naam en de gebruiksaanwijzing van het product op laten drukken.
 • Barcodes. De barcode van een product aangeven.
 • Veiligheidsvoorschriften. De consument, werknemers etc. waarschuwingen geven over het gebruik van een product.
 • Prijs. De prijs of de hoeveelheid korting over een product aangeven.
 • Adresgegevens. Het aangeven van de adresgegevens of retourgegevens bij het verzenden van een pakket.
 • THT. De uiterste houdbaarheidsdatum van een product aangeven.
 • Merkbekendheid. Met bijvoorbeeld een sticker op fruit kun je aantonen van welk merk het is.

De mogelijkheden

De zelfklevende labels naar keuze kunnen vervolgens op verschillende manieren worden aangeleverd, zowel blanco, eenkleurig of met een bedrukking. Zo kun je de labels laten aanleveren op rollen, losse vellen of zigzag opvouwbare vellen. Op deze manier kun je de labels voor verschillende machines en toepassingen gebruiken. Zo kun je ze onder andere gebruiken voor:

 • Weegschalen
 • Small Label Printers
 • Industriële printers
 • Prijstangen

Afneembare labels

Je kunt ervoor kiezen om de zelfklevende etiketten een speciale soort coating te geven. Dit zorgt ervoor dat de sticker afneembaar wordt. Op deze manier kun je verkeerd geplakte stickers gemakkelijk verwijderen neemt dit niet de onderlaag mee. Wanneer je een stickers verkeerd plakt of moet worden vervangen, zal het niet een heel karwei worden om deze er af te halen. Hiernaast zorgt deze speciale coating ervoor dat de etiketten op ieder oppervlakte kunnen worden geplakt in iedere temperatuuromstandigheid. Op deze manier zijn zelfklevende labels voor ieder bedrijf of persoonlijk gebruik toepasbaar.

Hanglabels

Naast zelfklevende etiketten kun je er ook voor kiezen om hanglabels te laten bedrukken. Hierbij kun je denken aan allerlei verschillende labels zoals de labels die aan de koffers zitten wanneer je met het vliegtuig op vakantie gaat, of de labels die je bij uitgaansgelegenheden krijgt wanneer je jouw jas inlevert.  

Bij het drukken van labels zijn er ontzettend veel verschillende mogelijkheden. Er zijn honderden verschillende mogelijkheden die je het best kunt bespreken met de drukker. Zo weet jij zeker dat je de beste labels krijgt.

DesignDeer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Partners - Linkpartners worden?