De tijd gaat snel, voor je het weet is het alweer kerst

De tijd vliegt echt voorbij en je weet gewoon niet meer hoe je het allemaal moet bijhouden. Want voor je het weet is de week al voorbij. En voor je het weet is de maand alweer voorbij. Tenminste voor mij gaat de tijd ontzettend snel en kan ik het allemaal al niet meer bij houden. Want voor mijn gevoel zitten we nog ergens in juni of juli. Maar we zijn alweer halverwege oktober. En dat maakt het allemaal wel heel erg heftig. Want ja, het einde van het jaar is al in zicht, en voor we het weten staan we alweer gelukkig nieuwjaar aan iedereen te wensen en is 2020 ook echt van start gegaan. Maar laten we eerst 2019 afmaken.

De kerst staat alweer bijna voor de deur

We willen er allemaal met kerst natuurlijk op ons best uit zien en een leuke nieuwe outfit die we dan kunnen aandoen om met de familie lekker te gaan eten en te genieten van elkaar. Maar dan moet je natuurlijk wel op zoek gaan naar een mooie outfit. Ga je dan voor een outfit van Givenchy of een mooie jurk die ze bij de Zara ook aanbieden, want ook daar hebben ze natuurlijk hele mooie outfits voor de kerst en eventueel ook oud en nieuw.

Ga jij voor een mooie jurk of pak?

Het is natuurlijk iets waar je over na moet gaan denken want je wilt wel een mooie outfit hebben en daar eventueel de juiste schoenen en accessoires bij zoeken. Want dat heb je natuurlijk ook nodig. En je hebt tegenwoordig zoveel keus aan kleding dat het niet geheel een makkelijke keuze wordt om natuurlijk de ideale outfit te vinden voor jezelf. Want je hebt natuurlijk hele mooie jurken waar je uit kan kiezen om in aan te schuiven aan het kerst diner. Maar je hebt ook hele mooie vrouwen pakken waar je de show in kan stelen en kan shinen aan het kerst diner. En dat is natuurlijk ook altijd nog een optie. 

Het enige waar je nog aan moet denken wanneer je de juiste outfit gevonden hebt, is dat je de juiste schoenen erbij aan trekt en natuurlijk het geheel af maakt met de perfecte accessoires. En je hoeft niet per se na te denken van: Oké, kan ik dit nog een keer aan trekken? Niet doen, het is voor kerst dus je hoeft het niet perse nog een keer aan. Gewoon kiezen wat je leuk vindt natuurlijk.

DesignDeer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Partners - Linkpartners worden?