De Tevo Tarantula 3D printer – een goede kwalitatieve opstap

De Tevo Tarantula 3D printer kit is het ideale pakket voor iedereen die al bekend is met 3D printers en op zoek is naar een meer uitgebreide variant ervan. De Teva Tarantula is een zogenaamde reprap printer, een printer die vrij op jouw desktop kan staan. Daarnaast heeft het ook nog een ander opvallend element. De meeste reprap printers bestaan namelijk uit onderdelen die zelf geprint zijn door andere 3D printers. Dit maakt als het ware de cirkel rond. Dit maakt de Tevo Tarantula lichter dan andere printers, terwijl het tegelijkertijd nog steeds dezelfde modellen kan maken van ook dezelfde hoogwaardige kwaliteit.

Makkelijk te upgraden

Net als de Anet, vormt de Tevo Tarantula 3D printer kit een goede basis die makkelijk uit te breiden is. Dit komt mede dankzij de open source community die steeds nieuwe aanpassingen blijft maken om de printer te blijven verbeteren. Je kan dus gebruik maken van de modulaire onderdelen voor de printer om jouw eigen 3D printer aan te passen tot hij volledig voldoet aan jouw eigen wensen. Tegelijkertijd heeft de Tevo Tarantula een voordeel op de Anet. Deze 3D printer is namelijk een stuk stiller dan het andere merk. Dit geeft je meer rust en kan je gerust even iets anders gaan doen terwijl de printer bezig is een model voor jou uit te printen.

De Tevo Tarantula 3D printer kit is zowel in prijs als in kwaliteit een opstapje. Daarom wordt de printer niet meteen aangeraden aan klanten die net willen beginnen met hun eerste 3D printer. Toch is het een vrij eenvoudige printer waar je al snel mee uit de voeten kan. De extra aanpassingen voor de printer zijn makkelijk te installeren en met hulp van de community kan je snel gebruik maken van de vele uitbreidingen die er verkrijgbaar zijn.

DesignDeer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Partners - Linkpartners worden?