DE OPEN DAGEN BIJ CSM

Onze open dagen voor specialisten bieden je de mogelijkheid om het de school te bezoeken, medewerkers en studenten te ontmoeten en diepgaande informatie over onze cursussen, het onderwijs en het studentenleven te verkrijgen. Je kunt vragen stellen over de opleiding, de studio’s en de faciliteiten bekijken en een voorproefje krijgen van de creatieve sfeer op Central Saint Martins.

Als er geen open dagen zijn voor het door jou gekozen studieniveau dat momenteel beschikbaar is of als je er niet bij kunt zijn, bezoek dan onze sectie faciliteiten om in een groot deel van Central Saint Martins virtuele rondleidingen te maken.

 

Open dagen van de Stichting

 

De open dagen van onze stichting vinden elk jaar in november en december plaats.

 

Open dagen voor niet-afgestudeerden

 

Onze open dagen voor niet-afgestudeerden vinden elk jaar van half oktober tot half januari plaats.

 

Postdoctorale open dagen

 

De meeste van onze postdoctorale open dagen vinden elk jaar tussen november en juni plaats. Kom hier in deze periode op terug om een plek te reserveren en de extra datums te controleren. Houd er rekening mee dat sommige van onze postdoctorale cursussen een e-mailadres bieden waarop je je apart kunt aanmelden – ga naar de relevante pagina van de cursus om te zien of die beschikbaar is.

 

Algemene rondleidingen

 

Dit is een gelegenheid om rond te kijken en meer te weten te komen over Central Saint Martins. Houd er wel rekening mee dat dit geen open dag is en dat je tijdens de rondleiding geen cursusleiders kunt ontmoeten of met hen in gesprek kunt gaan. Raadpleeg in plaats daarvan onze specifieke open dagen voor elke cursus.

 

Wil je  deelnemen aan een open dag of participeren aan een meeloopdag van een hbo opleiding, schroom dat niet om contact met ons op te nemen.

DesignDeer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Partners - Linkpartners worden?