De 5 onmisbare woonaccessoires voor in huis

Ga jij binnenkort je huis (opnieuw) inrichten? Of ben je toe aan nieuwe, leuke woonaccessoires om je woning een nieuwe stijl te geven? Lees dan eens verder. In deze blog worden vijf accessoires genoemd die een nieuwe, frisse kijk geven aan jouw woning.

1. Sierkussens
Heb je er wel eens over nagedacht om je bank of fauteuil te vervangen? Een belangrijke tip: maak deze beslissing niet te snel. Vaak kan je een bank die je in eerste instantie niet meer zo mooi vindt al een heel andere uitstraling geven door deze te vullen met kussentjes. Denk bijvoorbeeld aan sierkussens: deze zijn klein, verkrijgbaar in talloze soorten en maten en bovendien maken ze je interieur helemaal af. Zo bestaan er onder andere prachtige dieren, (kunst)bont en lounge club sierkussens.

2. Plaids
Plaids zijn multifunctioneel: naast het feit dat ze erg leuk staan op je bank of fauteuil dienen ze ook als lekker warm dekentje. Plaids zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Hierdoor heb je altijd een meervoudige keuze hebt en kunt gaan voor een plaid die past bij jouw woning(stijl).

3. Laptray
Een laptray behoort onder één van de handigste woonaccessoires voor in huis: hij is gemakkelijk, praktisch en kan een leuke invulling geven aan je interieur. Een laptray is onder andere geschikt wanneer je voor de televisie iets wilt eten of wanneer je gebruik maakt van je laptop. Laptrays zijn te verkrijgen in verschillende soorten en maten, denk aan laptrays met leuke vormen of unieke afbeeldingen van dieren.

4. Deurstoppers
Om te voorkomen dat deuren onnodig vaak open- en dichtslaan biedt een deurstopper de geschikte oplossing. Je kunt daarbij kiezen voor een “simpele” deurstopper, maar je kunt ook gaan voor een unieke deurstopper. Deze geven je interieur net iets extra’s. Neem bijvoorbeeld mooie deurstoppers van dieren: deze geven vaak een gemoedelijke sfeer in huis.

5. Fluffy Stuff Knuffels
Om nog verder door te slaan in de stijl met betrekking tot dieren zal je er ook nog voor kunnen kiezen om fluffy stuff knuffels aan je interieur toe te voegen. Deze knuffels zijn schattig en geven een warme sfeer aan je huis. Vooral voor mensen met (kleine) kinderen in huis zijn de knuffels uitermate geschikt.

Ben jij op zoek naar woonaccessoires voor in huis? Gifts & More, een internetwinkel voor leuke, originele woonaccessoires en cadeaus, geeft je verschillende keuzemogelijkheden. Al vanaf €25,- worden je producten gratis bezorgd en indien je ze voor 17:00 besteld heb je ze de volgende dag al in huis. Bekijk de website voor alle mogelijkheden.

DesignDeer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Partners - Linkpartners worden?