Chique designer damestassen

Hou je van mooie, elegante en vooral stijlvolle damestassen? En vind je het ook leuk om de enige te zijn met een bepaalde tas? Kies dan voor chique designer tassen. Het voordeel is dat je weet dat niet iedereen met ‘jouw’ tas loopt en je komt altijd stijlvol voor de dag. Want designer tassen hebben altijd een uniek design.

 

Ontworpen door designers

Uiteindelijk wordt iedere tas door een ontwerper bedacht en daarna uitgevoerd. Alleen een designer tas wordt bedacht door een gerenommeerd ontwerper. Eentje die al langer meedraait in de mode-industrie en anders durft te zijn dan de zogeheten mainstream tassen. Mainstream (ook wel mass market) genoemd, is net als pop-muziek: het klinkt hartstikke leuk, maar uiteindelijk is het veel van hetzelfde. Een designer tas is bijzonder. De inspiratie voor de tas wordt gevonden in verre landen of door de glinstering van de zon op het water. Vaak zit er een verhaal achter. En dat maakt een designer tas net even specialer.

 

Designers om op te letten

De ontwerpers van nu, waarvan iedereen graag een kledingstuk of leren tas wil hebben, zijn onder meer Michael Kors, Prada en Stella McCartney. Ook beroemde modehuizen die geheel gespecialiseerd zijn in het maken van tassen mogen niet vergeten worden. Burkely, MYOMY, DSTRCT en MicMacBags bijvoorbeeld zijn tassenhuizen waar vol liefde, inspiratie en passie aan leren tassen wordt gewerkt. Ook dit zijn designers om in de gaten te houden als je van bijzondere en vooral chique tassen houdt.

 

Hoogwaardige materialen

Designer tassen zijn vaak een beetje beter dan gewone tassen. Voor hun uiterlijk worden namelijk de mooiste kleuren, het beste leer en de fijnste sluitmaterialen uitgekozen om zo de creaties tot leven te brengen. En dat zie je. De kwaliteit van een chique designer tas is altijd hoog en stelt zeker niet teleur. Daar ga je heel veel plezier aan beleven.

DesignDeer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Partners - Linkpartners worden?